New Tube Suomi - Vuodesta 2005

Siitä hyötyvät kaikki suunnittelijoista asukkaisiin

Viemäriremonteissa taloudellisuus on ykkösasia. New Tube -viemärisaneeraus on suunniteltu tämän päivän tarpeisiin ja helpottamaan kaikkien remonttiin osallistuvien arkea ja elämää. Hyvin hoidettu asukastiedottaminen pitävine aikataulutuksineen lisää putkiremontin kokonaisvaltaista helppoutta.


Kustannustehokas Nopeasti valmis Luotettava ja huoleton Pitkäikäinen Ympäristöystävällinen Monikäyttöinen Kotimainen

Kustannustehokas

Kaikki kohteet ovat rakenteiltaan ja tarpeiltaan erilaisia. Yleensä puhutaan neliö- tai asuntohinnoista mutta täysin vertailukelpoista hintaa on mahdotonta saada. Yleensä remontin kokonaiskustannuksista unohdetaan korot, jotka asunnon omistajat myös maksavat.

VERTAILU KANNATTAA!

Katso vertailu eri putkiremonttien kustannuksista korkokuluineen

Nopeasti valmis

Asukasystävällisyys tarkoittaa mm. siistiä ja nopeasti valmista remonttia. Huoneistokohtaisen remontin kesto on 5-14 työpäivää. Sukituksen aikana asuntoa sekä piha-aluetta voidaan huoletta käyttää. Työskentelemme asunnoissa vain muutamien tuntien ajan päivässä. Vesikatkot pysyvät minimissä. Ohipumppauksella pohjaviemärisaneerauksen yhteydessä voidaan viemäreitä asunnoissa käyttää normaalisti. Tiedotamme asukkaita saneerauksen eri vaiheista, aikatauluista ja mahdollisista viemärien käyttökatkoista.

Esimerkiksi asuinkerrostalossa työ valmistuu yhden asunnon tai putkilinjan osalta yleensä 1-2 viikossa. Liiketiloissa saneeraus voidaan suorittaa liikkeiden aukioloaikojen ulkopuolella, liiketoimintaa häiritsemättä.

Luotettava ja huoleton

Käyttövarma viemäröinti on osa viihtyisää ja turvallista asumista. Sukitus muodostaa joustavan, liukkaan ja saumattoman pinnan putkiston sisälle. Näin tukkeumia ei muodostu, viemäreiden avaustarve vähenee sekä vuoto- ja muut käyttöriskit pienenevät. Sukitetun putken sileä ja liukas sisäpinta pitää viemärin virtausominaisuudet erinomaisina. Uusi viemäri on myös hiljaisempi, sillä sukitus vaimentaa tehokkaasti viemärin häiriöääniä.

Pitkäikäinen

Laadukkaasti toteutetun viemärisaneerauksen käyttöikä on 30-60 vuotta. Käyttöikää voidaan pidentää korjaamalla eniten kuluneita kohtia putkistossa tai sukittamalla viemäriputkisto kokonaan uudelleen tulevaisuudessa. Hyvin hoidettu viemärisaneeraus vaikuttaa luonnollisesti myös asunnon ja koko kiinteistön arvoon ja arvostukseen sekä helpottaa omaisuuden myyntiä.

Ympäristöystävällinen

New Tube -viemärisaneeraus on osa ekologista ja ympäristöystävällistä korjausrakentamista. Vanhat putket jäävät paikoilleen ja hyödynnetään osana uutta viemäröintiä. Koska rakenteita ei tarvitse purkaa, poiskuljetettavaa jätettä syntyy vain murto-osa perinteiseen putkiremonttiin verrattuna. Lajittelemme kaikki työmaalla kertyvät jätteet ja kierrätämme ne asianmukaisesti.

Monikäyttöinen

New Tube -viemärisaneeraus soveltuu asuin- ja liikekiinteistöjen kaikkien sisäpuolisten viemäreiden sukitukseen DN32-putkikoosta ylöspäin. Myös viemäreiden haaralinjat voidaan sukittaa. Putkimateriaali voi olla valurautaa, PVC-muovia, kuparia tai betonia. NewTube -sukitusjärjestelmästä löytyy myös ratkaisuja, jotka kestävät yli sadan asteen lämpötiloja sekä erilaisia kemikaaleja (esim. öljyä).

Kotimainen

New Tube –viemärisaneeraukselle on myönnetty avainlippumerkki osoitukseksi kotimaisuudesta ja korkeasta laadusta. Sukituksessa käytettävät innovatiiviset asennustavat ja erikoistyökalut ovat New Tube Suomi Oy:n oman tuotekehityksen tulosta.

New Tube -viemärisaneeraus tehdään kotimaisella ja paikallisella työvoimalla.