New Tube Suomi - Vuodesta 2005

Ratkaisut kaikkiin viemärisaneerauksen tarpeisiin

New Tube on täydellinen viemärisaneeraus tarvittavine tuotteineen ja ratkaisuineen. Käytämme sukituksessa ainoastaan korkealaatuisia, yhteensopivia ja testattuja tuotteita. Kokeneiden ammattilaistemme käsissä huipputuotteilla syntyy moitteetonta työnjälkeä jokaisessa työvaiheessa ja remonttikohteessa.

Lataa RT-kortti tästä


Sujutukset kaikkiin kohteisiin

Tarjoamme sukkasujutusmateriaalit kaikkiin eri käyttökohteisiin aina 32 mm - 400 mm asti. Valikoimaan kuuluu sujutussukat eri kalvovaihtoehdoilla sekä materiaalipaksuuksilla sekä niihin soveltuvat epoksihartsit.

New Tube Elastic Liner

32-200mm pysty- ja pohjaviemärien saneeraustarpeisiin.

New Tube TT

32-200mm asunto-, pysty- ja pohjaviemärien saneeraustarpeisiin.

New Tube HD Liner

PCV-kalvollinen sukka vaativiin kohteisiin. Kerrosvahvuus alle 5 mm.

Erinomainen sukka pohjaviemäreille, jossa vaaditaan korkeaa rakennevahvuutta. Korkean kemikaalien sietokykynsä puolesta soveltuu mm. öljyn- ja rasvanerotusputkistoihin.

New Tube Epoksihartsi

Kovetetaan ympäröivässä lämpötilassa tai ulkopuolisella lämmönlähteellä.


Erikoistyökalut viemärihaarojen avaamiseen

Helppokäyttöiset erikoistyökalut mahdollistavat sukkasujutettujen viemärihaarojen avaamisen mutkaisillakin osuuksilla ilman rakenteiden avausta. Erikoistyökaluillamme voidaan avata aina 32 mm - 400 mm asti olevat sujutetut putket.


VTT:llä testattu ratkaisu lattiakaivojen kunnostamiseen

New Tube -viemärisaneeraus soveltuu myös valurautaisten lattiakaivojen kunnostamiseen, jolloin vanha lattiakaivo jätetään paikoilleen ja siihen asennetaan uusi korokerengas. Lopputulos on vedenpitävä ja turvallinen. Tiiveys testattu VTT:llä, testausnumero VTT-S-08767-08.


Luotettavat mittalaitteistot

EN1610-standardin mukaiset mittalaitteistot vuotojen paikallistamiseen ja jo saneerattujen viemäreiden tiiveyksien todentamiseen. Mittalaitteistoilla voidaan myös tutkia esim. vesisäiliöiden, uima-altaiden ja kaivojen tiiveydet.

New Tube AP700 –painetesteri

Vuodontestauslaitteisto, jolla voidaan todentaa EN1610-standardin mukainen tiiveys sekä tulostaa raportti asiakkaalle.